در تفاهم سفارت افغانستان در تهران با وزارت کشور، الزام دریافت برگه تثبیت هویت لغو شد وقوع آتش سوزی گسترده در بازاری در غرب کابل (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) خلاصه بازی آریا فورج و پیروزی در لیگ برتر فوتسال افغانستان + فیلم (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) خلاصه بازی صداقت کابل و نورزاد نیمروز در لیگ برتر فوتسال افغانستان + فیلم (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نتیجه دیدار‌های روز دوم از هفته اول چهارمین لیگ برتر فوتسال افغانستان هفته اول لیگ برتر فوتسال افغانستان | آغاز پرقدرت نماینده نیمروز با پیروزی دربرابر صداقت + نتایج روز اول تیم ملی فوتبال زیر ۲۰ سال افغانستان به تاجیکستان رفت طالبان از اقامه نماز عید قربان به امامت ملاهبت‌الله در قندهار خبرداد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تاریخ و ساعت دیدار صداقت کابل و نورزاد نیمروز در لیگ برتر فوتسال افغانستان مهران غلامی، بازیکن تیم ملی فوتسال افغانستان، راهی لیگ برتر اسپانیا شد به دستور رهبر طالبان، باغ‌وحش کابل به خارج شهر منتقل می‌شود وزیر صمت: مذاکراتی با افغانستان برای تهاتر سنگ آهن با شمش صورت گرفته است نماینده مردم خواف در مجلس از اختصاص هزار میلیارد ریال برای تکمیل زیرساخت‌های مرز شمتیغ خبر داد مدیرعامل راه‌آهن از راه‌اندازی اولین قطار مسافربری مشهد_ هرات در آینده نزدیک خبر داد طالبان به‌مناسبت عید قربان، ۴ روز تعطیلی عمومی اعلام کردند رئیس مرکز امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور: ما می‌گوییم آن‌هایی که قانونی‌اند، بمانند روزانه ۸۰۰ تُن کالا از مرز ماهیرود به افغانستان صادر می‌شود مهاجرستیزی در جامعه ایران عمومیت ندارد | نگاه به مهاجران قانونی ظرفیت‌محور نیست والی فراه: سفر به خراسان جنوبی پربار و سازنده بود
سرخط خبرها

آغاز موج دوم کرونا در افغانستان | تالار‌های عروسی مبدأ انتشار ویروس

  • کد خبر: ۵۰۱۴۱
  • ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۰
آغاز موج دوم کرونا در افغانستان | تالار‌های عروسی مبدأ انتشار ویروس
با‌توجه‌به افزایش آمار مبتلایان و جان‌باختگان کرونا در افغانستان، وزارت بهداشت این کشور در دستورالعمل تازه‌ای علاوه بر اجباری‌کردن استفاده از ماسک در همه فضا‌های عمومی، خواستار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها، مراسم و تجمعات شده است.
به گزارش شهرآرانیوز – براساس آمار رسمی در افغانستان میزان مبتلایان تازه به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته به ۲۲۸ مورد رسیده و ۱۵ تن از بیماران جان باخته‌اند.
 
این رقم افزایش قابل ملاحظه‌ای را نشان می‌دهد، هرچند شمار زیادی از مبتلایان به بیمارستان مراجعه نمی‌کنند و یا به بیمارستان‌های خصوصی می‌روند که در آمار وزارت بهداشت این کشور ثبت نمی‌شود، اما افزایش این رقم از صفر تا ۱۵ و ۱۶ مورد در روز تا به ۲۲۸ مبتلا نشانگر افزایش بالای شیوع کرونا در این کشور است.
 
وزارت بهداشت افغانستان همچنین اعلام کرده است، مجموع مبتلایان به بیماری کرونا در این کشور به ۴۳ هزار و ۴۶۸ نفر و شمار جان باختگان هم یکهزارو ۶۳۲ مورد است. همچنین شمار بهبود یافتگان از این ویروس همه‌گیر در این کشور به ۳۵ هزار و ۱۳۶ نفر رسیده است.
 
اکنون وزارت بهداشت افغانستان ضمن هشدار نسبت به آغاز موج دوم از آمادگی‌ها و تدابیر جدید برای جلوگیری از آن سخن می‌گوید.

بیشترین موارد ثبت شده در روز‌های اخیر از مجالس عروسی است

معصومه جعفری سخنگوی وزارت بهداشت افغانستان امروز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: شمار مبتلایان در این روز‌ها افزایش یافته و افغانستان اکنون در آستانه موج دوم گسترش ویروس کرونا قرار دارد.
 
جعفری افزود که برنامه جامعی را برای مبارزه بهتر با این ویروس آماده کرده و از مردم این کشور نیز خواست در امر مبارزه موفقیت آمیز با این وزارت همکاری کرده و به توصیه‌ها عمل کنند.
 
وی گفت که استفاده از ماسک به طور جدی توصیه می‌شود و مقرر شده است تالار‌های عروسی را نیز مسدود کنند و از برگزاری مراسم ترحیم که در این روز‌ها بشدت افزایش یافته نیز جلوگیری خواهد شد.
 
سخنگوی وزارت بهداشت افغانستان اضافه کرد که به وزارت آموزش و پرورش این کشور اعلام شده است مدارس پایه اول تا ششم از روز شنبه اول آذر ماه تعطیل شود و از پایه هفتم تا دوازدهم نیز از ۱۵ آذر ماه تعطیل خواهد شد.
 
جعفری اضافه کرد که در هماهنگی صورت گرفته با مسئولان وزارت آموزش عالی نیز درخواست شد هرچه زودتر دانشجویان را تعطیل کنند تا همزمان با سرما و آلودگی هوای شهر‌ها از گسترش کرونا جلوگیری شود.
 
سخنگوی وزارت بهداشت افغانستان تأکید کرد که بیشترین موارد ثبت شده طی روز‌های اخیر از مجالس عروسی ثبت شده است.
 
وی گفت که از کابینه دولت خواسته است که از برگزاری مراسم عروسی در تالار‌ها جلوگیری کنند.
 
جعفری از شهروندان افغانستان نیز خواست که از سفر به کشور‌های همسایه از جمله پاکستان، ایران و هندوستان که مبتلایان به کرونا طی روز‌های اخیر در این کشور‌ها افزایش یافته خوداری کنند و اگر از آن کشور‌ها به افغانستان بر می‌گردند برای دو هفته خود را در منزل قرنطینه کنند تا از مبتلا کردن خانواده و دوستان خود جلوگیری شود.
 
سخنگوی وزارت بهداشت افغانستان گفت که این وزارت کمبود‌ها و اشتباهات موج اول را بررسی و تحلیل کرده و جا‌های خالی آن را در این دور با آگاهی رسانی به مردم پر خواهد کرد.
 
به گفته وی در طرح جدید برای جلوگیری از موج دوم بازهم برنامه آگاهی رسانی، افزایش میزان تست و مراقبت‌های خانگی برای افرادی که بیماری خفیف و متوسط دارند و اطلاع رسانی به مردم که چه زمانی به بیمارستان مراجعه کنند، در نظر گرفته شده است.
 
جعفری گفت که در موج اول بر اثر تبلیغات نادرست مردم از رفتن به بیمارستان‌ها خودداری می‌کردند که اکنون اطلاع رسانی درستی صورت خواهد گرفت.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->